Idag fick vi matkasse från Coop

 
Idag postades lite Traderaauktioner och Coops matmasse kom samt lite mer från Coop.
 
Ha en bra kväll!
 
Kram!!
 
 Dagen middag från Coops matkasse, Bakad potatis med asiatisk räkröra.
 
Första skotten från Hibiskusskotten!

Kommentarer
Postat av: Frida Ehn(25frida) från grattisbio

Hej!
vad god mat det ser ut som ni har ätit.. själv har jag ätit spagetti och köttfärssås som jag har gjort själv. Idag är jag extra glad för i natt fick min ena syster sin tredje pojke.. Bebisen var beräknad att komma den 25 september men kom nu lite för tidigt.. bebisen är 2715 kg och 47 cm lång.så nu är jag moster för 5e gången till 1 flicka och 4 pojkar..
jag har köpt ett kort, en skallra, en haklapp och en liten bok som det står bebielycka och min fösta bok på med bilder i på olika djur till bebisen..

Svar: Vad kul att du blivit moster för 5:e ggn! Grattis!
Kattägare

2014-09-16 @ 20:52:46
Postat av: Frida Ehn(25frida) från grattisbio

tack ska du ha och det är jättekul tycker jag. jag och mina föräldrar ska på lördag åka till min syster med familj som bor utanför Göteborg och hälsa på och titta på bebisen.

Svar: Vad kul! <3
Kattägare

2014-09-16 @ 23:28:39
Postat av: Frida Ehn(25frida) från grattisbio

ja, det ska bli jättekul. vad har ni gjort under vecka? jag har varit på återbesök på sjukhuset för magen och sen också träffat en kurator och sen i går var jag på stan och handlade lite presenter, mat, tog en fika och pratade med mitt jobb om att börja jobba igen den 22 september. idag ska jag träffa en tjejkompis och fira hennes dotter som fyller 2 år idag och sen i morgon ska jag och min pappa köpa en nya dator till mig och i helgen ska jag med mina föräldrar till Götebrog.. sen utöver allt jag har gjort och har att göra denna vecka så tvättar,lagar mat, diskar, bakar och städar och leker jag med min katt

Svar: Vi har inte gjort så mycket, jag är inne på min 4:e vecka med virus. Men dottern har haft någon förkylning/magsjuka, så två dagar var det utryckning dit och hjälpa till med pojkarna. Sedan var det något läkarbesök. Men hemmet måste ju skötas ändå. Sambon har varit sjuk ännu längre, men börjar friskna till nu. Vi vann 640:- på Keno i förrgår o 20:- igår. Har spelat idag också, får se om det blir något. I morgon ska jag försöka ta mig till psoriasisläkaren inne i stan. Kul för dig att börja att arbeta den 22:a! Lycka till!
Kattägare

2014-09-17 @ 08:57:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0