Idag var vi och hälsade på dottern med sönerna

 
Vi var och fika hos dottern med söner. Dotterns sambo åkte till USA i morse och ska komma hem nästa måndag (genom arbetet). Vi fikade och åt ostkaka.  Tog kort på dotterns bil, som när hon har när hon är ute och åker med dagbarnen. De hade fina blommor på området också.
 
Ha en bra kväll!
 
Kram!
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Antoinette

Vilka vackra blommor. Det är väl ranunklar? En av mina favoritblommor!

Svar: Hur ska jag veta det? Vackra blommor tyckte jag och knäppte ett kort! Jäg är mest inne på krukväxter. Du har ingen orkidé? :)
Kattägare

2014-05-11 @ 19:48:38
Postat av: Anette

Är det en resa i studiesyfte?
Själv har jag aldrig ens suttit i ett flygplan! ;)
Nu vet jag inte om jag vågar efter att jag fick kristallsjukan. Tänk om man skulle få en yrselattack med karusellsnurr däruppe??!....
Men det finns ju andra transportmedel som tur är! :)

Jättehärliga färger på alla blommor! :)
Eftersom vi bor i lägenhet så pysslar jag mest med krukväxter. Lite blomster på balkongen också förstås.
Mår du bättre nu? Hoppas febern släppt.
Kram <3

Svar: Nej, han arbetar här i Sthlm, men de har öppnat lite kontor i andra länder också, han har fått åka till USA för andra ggn. Jag har flygit till Malmö!!! Men jag har åkt buss till Holland och Österrike i tonåren! Inte värt att du flyger! Jag tål inte bergodalbana o sådant! Vi bor också i lägenhet och håller på med krukväxter. Den krukan stod utanför min dotters radhus. Nej febern har inte släppt! Men när vi satt och åt ringde dottern och sa att hon hade ont i lederna. Hon brukar aldrig vara sjuk. Dagbarnen hade gått hem! Hon undra om vi kunde komma o göra mat till barnbarnen, så det gjorde vi och sambon lekte lite med dem. De fick välling, blöjbyte och på med pyjamasen. Sen kunde vi gå tyckte dottern. Bilen gick igenom besiktningen i morse!
Kram <3
Kattägare

2014-05-13 @ 19:04:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0