Här är katterna som ser något på golvet!

 
Här sitter katterna och tittar på något på golvet:
 
Ha en bra kväll!
 
 
 

Kommentarer
Postat av: frida ehn(25frida)

Fina och söta katter ni har. Jag har också en katt som brukar sitta och titta på saker på golvet och när min katt får synd på något småkryp flyger hon på det och fångar det och äter upp det. Sen är min katt tokig i snören och små lekssaksråttor. Hon kan springa runt i flera minuter och jaga snören och råttor och så jamar hon så for något har hamnat under något och hon inte får ut det själv. Sen brukar min katt också få små ryck och bara springa runt runt i lägenheten och röra till mattor här och där i lägenheten och jag brukar säga att hon är som en häst för det låter som det när hon springer fort in i vardagsrumet.

Svar: Ja, den 3-åriga katten kan bli helt vild ibland och bara springa runt i lägenheten. Den som fyller sju år i maj är lite mer lugnare! Ha det så bra! Kram!
Kattägare

2014-03-08 @ 08:50:40
Postat av: Frida Ehn

okej..det är kul att man kan ha djur som sälskap när man inte mår så bra.. dom verkar förstå när man mår dåligt eller är ledsen.. min katt brukar komma och jama och stryka sitt huvud mot mig när jag mår dåligt. idag fick min katt lite kattgodis jag har köpt på djuraffär och hon älskade det.. min katt blir 8 år i oktober
min kille har en katt som blir 4 år sista mars och hon är lite lugnare av sig men får hon leka med små råttor då blir hon tokig.

Svar: Här är det 3-åringen som är så busig, då är hon "Husses katt" . Min lugna lilla sköldpaddsfärgade som fyller sju år i maj, är alltid "Mattes katt". Hon blir jämnt jagad av den lilla (fast hon är störst till växten) ! Honhar slitit ner en råtta på kattmöbeln i natt! Kram!
Kattägare

2014-03-08 @ 15:46:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0