Månadens bild

 
Månadens bild tagen som vanligt taget från köksfönstret den 9/7-14.
 
Ha en bra kväll!
 
Kram!
 
 

Kommentarer
Postat av: Onkis

Fin utsikt du har över vattnet.

Svar: Ja, den utsikten har vi från bägge köksfönstren och bägge sovrumsfönstren! Den är särskilt fin så här års! Sjön heter Magelungen (bara Värmlandsnamn här!)!
Kattägare

2014-07-09 @ 18:13:00
URL: http://www.onkis.webblogg.se
Postat av: Anette

Ja, nu är det sommar minsann! :) Växtligheten frodas. Men så varmt det blivit!! Man smälter nästan!
Vi håller på att leta bil och kollar Blocket varje dag. Många fina bilar finns det uppåt Stockholm o Uppsala.....men det blir alldeles för långt att åka! Särskilt när vår gamla bil inte har AC...

Hoppas du slipper feber i den här hettan!
Kram <3

Svar: Hej Anette! Ni får vänta tills det blir en molnig dag med att titta på bilar om ni ska åka långt! Jag har bara lite feber och envis sommarförkylning som håller i! Har ni semester? Hur mår du med din kristallsjuka?
Kram! <3
Kattägare

2014-07-09 @ 20:52:43
Postat av: Anette

Usch då! Förkylningar kan vara så envisa!
Jag är "hemarbetande" och min man jobbar. Han har ingen semester eftersom han började en ny anställning i februari i år. Men han är iallafall ledig på helgerna :)
Jag har tack o lov inte haft något stort kristallsjukeanfall sen förra sommaren! Har försökt att hålla mig lugnare och göra en sak i taget och inte engagera mig i allt o alla. Blir lätt yr om jag är trött och inte sover tillräckligt.
Värmen vi har nu gör att huvudet känns lite "flummigt"....får lätt huvudvärk. Dricker mycket för att hålla vätskebalansen på en bra nivå!
Krya på dig!


Svar: Sommarförkylningar brukar trivas när de har planteras sig hos folk! Vad skönt att du sluppit kristallsjukan sedan förra sommaren! Jag slarvar också med drickandet! Man gör så mycket tokigt och blandar ihop det man ska man säga i värmen. Luften och hjärnan samarbetar - de står stilla! Tack ska försöka krya på mig!
Kram <3
Kattägare

2014-07-09 @ 22:05:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0