Så var det Traderaförsäljning

Igår gick mina Traderaauktioner ut.
 
Två mobiler (inte av de nyaste årsmodellen och en täckjacka för 1:- + frakt 60:-.
 
Mobilerna gick för 299:- + frakt 36:- och 110:- + frakt 36:-.
 
Idag fyller dotterns sambo 30 år, men det ska firas på lördag!
 
Ha en bra dag!!
 
Kram!
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Anette

Jag brukar också använda mig av Tradera. Både köper o säljer. Det är kul o har fungerat bra :)
Men en vän till oss fick sitt konto kapat i mitten av December! Någon hade kommit över hans konto och lagt ut mobiltelefoner och datorer (som antagligen inte fanns i verkligheten!!).
Han lyckades få stopp på det hela innan lurendrejarna hann få några pengar!

Hur mår du? Här är det "jämna plågor"...Sover inget vidare. Men jag ska väl inte klaga för mycket - det finns de som har det värre!
Kram <3

Svar: Ja, de finns falska människor på Tradera. Jag har ett negativt omdöme. Jag köpte en ljuslykta på fot. Men foten var trasig så jag skrev det o satte ett negativt omdöme. Då satte hon ett Hämndomdöme! Ett par långbyxor satte jag ut också. Hon bjöd mycket för dem! Men betalade aldrig. Då ringde jag henne och frågade varför hon inte betalade. Då sa hon att hon hade inte bjudit på dem, det måste vara hennes syster! Tänk om man fått den som bjöd under ändå, nej den skulle läggas ut på nytt och inte fick jag mycket då inte. Vi sålde ju två mobiler nu och bägge skrev idag att de kommit fram och att de var nöjda med dem! Jag har haft maginfluensa nästan en vecka nu och ska egentligen till mågens 30-årskalas i morgon, får se hur det blir med det! Sedan på söndagen ska min födelsedag firas, får se hur det går med det? (Ingen av oss fyller i helgen, mågen fyllde den 8/1)
Har Kristallsjukan gett sig till känna?

Kram! <3
Kattägare

2014-01-09 @ 18:24:57
Postat av: Anette

Hej!
Ja, det finns alla möjliga slags människor man kan stöta på när man gör affärer på Tradera.

Usch då - så jobbigt med magsjuka! Som tur är så har jag inte haft det på väldigt många år. Är det vanlig, smittsam sjuka eller är det din tarmsjukdom som spökar?
Annars får du fira mågen en annan dag o flytta även på ditt firande. Huvudsaken är ju att du får bli frisk!

När man en gång haft kristallsläpp så tar det väldigt lång tid - iallafall för mig - att bli balanserad igen. Så fort det blir lite stressigt eller det händer mycket omkring mig så blir sömnen störd och jag blir "påverkad" i huvudet. Rädslan finns ju att det plötsligt kan komma ett anfall igen... Blir väl lite av en psykisk stress också.

Krya på dig! Och ett stort, varmt GRATTIS till dig!!
Kram <3




Svar: Hej!Det är inte tarmsjukan, men den gör så att man blir lättare smittad av andra sjukdomar!
Kristallsläpp verkar inte vara trevligt heller. Att inte få sova för psykisk stress. Är det något du ligger och oroar dig för på nätterna?

Krya på dig du med! (Jag fyller på måndag)

Kram! <3
Kattägare

2014-01-10 @ 16:27:23
Postat av: Anette

Det jag tänker på just nu är om min gubbe får anställning efter sin praktik. Han har varit på Motala Motormuséum ett par omgångar nu (går på Aktivitetsstöd). Han trivs mycket bra där och de med honom :) Troligtvis kan det bli en anställning med "särskilt anställningsstöd". De får då lönebidrag för att anställa honom. Det skulle betyda att han får en vanlig lön - vilket i sin tur skulle göra stor skillnad i plånboken! :)

Annars kan det vara positiva saker jag tänker på som också gör att jag blir stressad! Konstigt egentligen....Min hjärna är tydligen väldigt känslig för både sorg o glädje!

Får man fråga vad du fyller?? ;)
Jag blir 54 i augusti.
Kram <3


Svar: Kolla om han verkligen får lika mycket som om han vore fast anställd! Det skulle ju vara toppen om ni9 får mer att röra er med! Är det någon av er som har en viss sjukdom, som ni kan få gå billigare hos tandläkaren? Eller äter mycket mediciner, som ni får muntorrhet av? Skriv det i sådana fall, så länkar jag över en länk till dig.(jag vet inte om Kristallsjukdomen gäller). Det är något jag lätt oroar mig för också, att pengarna inte ska räcka. Jag fyller 61 år (inget att hymla med) Då är du sju år yngre än jag! Nu ska jag skriva dagens blogg!
Kram! <3
Kattägare

2014-01-10 @ 18:10:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0