Idag var det läkarbesök

 
Idag var det läkarbesök, för jag är så trött på att vara sjuk!
 
I fem månader har jag haft förkylning och förhöjd feber, så att jag har fått förhöjt min ena dos med mediciner för EP:n.
 
Sedan Har jag inte haft någon matlust och mått illa sedan i början på veckan och inte ätit mycket.
 
I morse vaknade jag med svullen hals, då tyckte jag det var nog. Så jag ringde till Husläkaren och beställde en akuttid!
 
Ha en bra fortsatt dag!
 
Kram!
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Lotta

Det gjorde du helt rätt i. Hoppas du fick bra hjälp.
Kram!

Svar: Tack Lotta! Inga vidare!
Kram!
Kattägare

2014-01-17 @ 16:29:11
URL: http://lottashullerombuller.bloggplatsen.se
Postat av: Anette

Ja, jag förstår att du är trött på att vara sjuk!
Man blir så grinig när man inte får må riktigt bra. Det är liksom nåt som "stör" hela tiden. Så känner åtminstone jag när hälsan svajar.
Febern måste ju bero på något olag i kroppen.

Det är inte så att du äter någon medicin som ger dig biverkningar?
Hoppas läkaren undersöker dig ordentligt nu!

Krya på dig!
Varm kram i vinterkylan :)

Svar: Jo det kan vara några mediciner som korsar, men den ena läkaren vet ju vad som går ihop med den andra! Jag har otur som har så långa virusar tycker han. Men min tarmsjukdom gör ju att jag får sämre immunförsvar. Jag skulle behöva en ordentlig "´rundsmörjning" till mina kropp och sjukdomar!
Tack! Jag har ju fem kroniska sjukdomar också, som sitter där de sitter!

En varm kram tillbaks! <3
Kattägare

2014-01-17 @ 18:22:25
Postat av: Frida Ehn(25frida) från grattisbio

Hej!
Tycker synd om dej som är sjuk så ofta och länge och att du måste dras med dina fem kroniska sjukdomar.
hoppas dom har kunnat hitta vad som gör att du ofta är sjuk med feber och så..
inte kul när man nästan bra kan vara hemma och inte ta sig ut så ofta och träffa folk och så för man är sjuk.
sen vill jag passa på att säga ett stort GRATTIS till dej i efterskott.. hoppas du fick bra presenter du får användning för. den 12/1 fyllde min pappa år och då firade jag och min mamma honom med god mat och fika och många paket och så fick han också gå ut i skogen och grilla korv med oss som present för han älskar att vara ute i skogen och ta kort och grilla.. han blev jätteglad för att jag åtminstonde var ett av hans tre barn som firade honom när jag bor närmast mina föräldrar och mina systrar bor i göteborg med sina familjer så jag och mina föräldrar träffar inte dom så ofta.. min pappa fick en tavla som det stod pappa på och med text om hur en pappa ska vara och så fick han också ett kort och en ask med chokladpraliner och så stod det pappa på asken.
kram på dej

Svar: Tack för Grattiset! Men eftersom jag var sjuk som vanligt och ojämnt, så var svärmor här med ett presentkort till vårt centrum, där det finns åtminstonde 150 butiker. Sedan var dottern och sönerna här, av dem fick jag fönsterlampor, besticklådor, maskinkaffe och en sak är på väg på Posten. De är från min sambo också. Vad härligt din pappa fick på sin födelsedag! Han verkade ha fyllt jämnt? Jag har saknat dig! Du får skriva lite oftare! / Kram!
Kattägare

2014-01-18 @ 13:50:08
Postat av: Frida Ehn(25frida) från grattisbio

min pappa fyllde 63 år.. sen fyller min mamma 61 år den 18/2. vad kul att din dotter och hennes söner kom med presenter och att du fick ett presentkort av din svärmor. alltid kul när man får presenter..
hopas du har haft det bra under jul och nyår.. jag hade det bra under jul och nyår.. var med min kille då för han träffar jag inte så ofta när han bor i stockholm och jobbar där..
jag fick många fina julklappar av min kille, mina föräldrar, min mormor, min ena moster och mina systrar med familjer och så ska jag nästa helg få en till julklapp av min ena syster när jag och mina föräldrar ska till göteborg och hälsa på mina systrar med familjer och fira två av mina syskonbarn som har fyllt 6 år den 26 december 2013 och 3 år den 10 januari 2014. mina syskonbarn ska få en varsin tjock tröja av mig och min kille i present..
ja, jag ska skriva oftare till dej.. jag har saknat dej också.. har haft mycket att göra om dagarna då jag jobbar.

Svar: Då är din mamma och jag lika gamla då! Den dagen jag fyllde år, gick dagbarnen hem ganska tidigt! Julafton firade vi hos dottern med familj. Annandag jul firade vi hos svärföräldrararna. Jag tycker inte att det är så noga med julklappar och födelsedagspresenter, huvudsaken man träffas och äter gott! Mina svärföräldrar har tre barn (dottern med familj kom inte, hon brukar dra sig undan), sedan har de fyra barnbarn och fyra barnbarnsbarn. Vår måg fyllde 30 år den 8/1 och vår dotter 30 år den 9/2! Ska försöka att operera ögonen i veckan för gråstarr, så kaqnske jag också kommer igång och börjar sticka! / Kram!
Kattägare

2014-01-18 @ 15:58:14
Postat av: Frida Ehn(25frida) från grattisbio

ja, du och min mamma är lika gamla. okej på så vis.. hur många är din dotter dagmamma åt?
vad kul ni verkar ha haft det under julen. på julafton var jag och min kille hemma hos mina föräldrar och firade med dom, min mormor och min ena moster och sen jobbade jag lite mellan jul och nyår och på nyår firade jag och min kille hemma hos mig med våra katter och så åt och drack vi gott.. jag fick i julklapp pengar, en blomma, kort på två av mina syskonbarn, presentkort på bio, en hemtelefon, en bok, en receptbok, en liten glasflaska, en smörkniv, plastlådor att ha i mitt förråd, två cd skivor, en tröja och lappar att skriva på och sätta på burkar när man har bakat något. sen ska jag få en till julklapp nästa vecka när jag träffar min ena syster med familj hos dm i göteborg..
vad kul att eran dotter och måg fyller båda två 30 år.. själv fyller jag inte 30 år för än nästa år..
okej.. gråstarr är inte kul.. min killes mamma skulle a opererat sina ögon för gråstarr sa dom när hon låg på sjukhus men hon var så dåligt att hon gick och dog och min mormor har får några år sen opererat ögona för gråstarr. när man tittar på henne och hennes ögon ser det ut som dom är genomskinliga.. tycker det är lite läskigt. men det är ju bra att man kan opereras i ögona så man kan se bättre..

Svar: Hej! Min dotter har en ettårig kille, en treårig kille och två fyraåriga tjejer! Hon har redan fått beröm av tre mammor att de känner sig så trygga när de lämnar sina barn hos henne! Min mormor föddes 1888 och dog något år på 70-talet, 89 år gammal på julaftaon! Vad mycket du fick i julklapp! Vi satsar mest på barnbarnen! Jag har haft en tid för operation för gråstarr, men var sjuk som vanligt! Både mormor och mamma hade det också! / Kram!
Kattägare

2014-01-19 @ 15:21:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0