Envisa sjukdomar!

 
Jag har fortfarande feber och hosta (fast lite mindre), men är trött på att jömt vara sjuk på något vis!
 
Sätter in kort på Flisan som som fyller sju år i maj och Smulan som fyllde tre år i februari.
 
Ha en bra kväll!
 
Kram!
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Frida Ehn(25frida) från grattisbio

jag förstår att det är jobbigt att vara sjuk ofta och mycket..
gud vad fina katter Flisan och Smulan är.. Min katt Fia blir 8 i oktober och min killes katt Ninni blev 4 år i mars..
katter är så mysiga djur..

Svar: Ja, men Smulan är verkligen busig! Flisan får inte vara ifred någonstans knappt! Men de är keliga bägge två, bägge vill ligga i mitt knä, men Flisan blir så rädd när jag hostar!
Kattägare

2014-04-06 @ 22:00:18
Postat av: Frida Ehn(25frida) från grattisbio

okej.. katter kan vara mycket busiga av sig.. Min katt Fia och Min killes katt Ninni är inte så ofta med varandra och när dom nån gång per månad är med varandra fräser dom till varandra och är mest i varsitt rum i min lägenhet.
Bägge katterna är keliga av sig.. Men Fia tycker inte lika mycket om att ligga i knä som Ninni älskar att göra.. Sen är Ninni väldigt rädd av sig och gömmer sig ofta så fort hon hör något konstigt eller man gör något med henne.. sen får man inte ta på hennes tassar för då fräser hon till.. Innan min kille köpte Ninni från ett katthem på skansen då bodde Ninni ute och polisen hittade henne utomhus i sundbyberg och vi tror att hon har varit med om något hemskt som har med tassarna att göra..
men katterna följer med mig och min kille vart som helst när vi går någon stanns i lägenheten och det verkar som dom förstår vad vi säger när vi frågar dom om dom vill ha mat, godis, vill leka eller gå ut med koppel på sig.. sen jamar min katt väldigt mycket när jag kommer hem ifrån jobbet varje dag eller när jag bara har varit en dag hos mina föräldrar eller har varit borta några timmar och handlat och så.. det är mysigt att ha katter för dom klarar sig mycket bra själva..

Svar: Vi tog vår andra katt från ett Katthem. Den hade nog varit med om mycket. Han blev livrädd när man bläddrade i en tidning!
Kattägare

2014-04-07 @ 10:41:43
Postat av: Frida Ehn(25frida) från grattisbio

okej.. min katt tycker om när jag läser i nån tidning eller bok för då ska den vara med och ibland lägger den sig på tidningen när jag läser den

Svar: Svartsjuk då?
Kattägare

2014-04-07 @ 17:47:35
Postat av: Frida Ehn(25frida) från grattisbio

ja, min katt verkar vara svartsjuk av sig därför den lägger sig på tidningen när jag läser i den..
vad äter era katter för något? min katt äter blötmat,torrfoder, kattgodis och ibland för den ost, skinka, grädde, köttbullar och korv

Svar: Våra katter äter bara torrfoder. Den tjocka och yngsta katten Smulan äter räkor ibland!
Kattägare

2014-04-08 @ 09:41:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0