Dagens middag från COOPS Matkasse Skaldjurslassange
Skaldjurslasange för 2 personer, 4 personer fördubbla indigrienserna, 6 personer tredubbla indigrienserna!
Indigriensense
Creme fraiche 2 dl
Mjölk 1 dl
Vitlöksklyfta, pressad 0,5 st
Fiskbuljongtärning, finriven 1 st
Räkor 85 g
Kräftstjärtar 85 g
Purjolök, strimlad 2 dl
Babyspenat 30 g
Cocktailtomater, skivade 80 g
Citron, finrivet skal o saft 0,25 st
Färska lasangeplattor 125 g
Mozzarelle, riven 50 g
Sallad (ruccola) 0,5 st
1. Sätt på ugnen på 225 grader.
2. Rör ihop crème fraiche, mjölk, vitlök o buljong i en stor bunke.
3. Häll bort lagen från räkor o kräftstjärtar. Lägg skaldjur, lök, spenat, tomat och citron i crème fraicheblandningen.
4. Varva pastaplattor med blandningen. Tryck ner plattorna något så att de ligger under vätskan.
5. Toppa med riven mozzarella och grädda 30 min mitt i ugnen.
6. Servera med sallad.
Smaklig måltid!


Kommentarer
Postat av: Lotta
Ser jättegott ut.
Tack för receptet.
Kram!
Svar:
Kattägare
Trackback