Dagens middag från COOPS Matkasse Skaldjurslassange

 
Skaldjurslasange för 2 personer, 4 personer fördubbla indigrienserna, 6 personer tredubbla indigrienserna!
 
Indigriensense 
 
Creme fraiche                                     2 dl
Mjölk                                                   1 dl
Vitlöksklyfta, pressad                          0,5 st
Fiskbuljongtärning, finriven                1 st
Räkor                                                   85 g
Kräftstjärtar                                         85 g
Purjolök, strimlad                               2 dl
Babyspenat                                         30 g
Cocktailtomater, skivade                    80 g
Citron, finrivet skal o saft                   0,25 st
Färska lasangeplattor                        125 g
Mozzarelle, riven                                50 g
Sallad  (ruccola)                               0,5 st
 
1. Sätt på ugnen på 225 grader.
 
2. Rör ihop crème fraiche, mjölk, vitlök o buljong i en stor bunke.
 
3. Häll bort lagen från räkor o kräftstjärtar. Lägg skaldjur, lök, spenat, tomat och citron i crème fraicheblandningen.
 
4. Varva pastaplattor med blandningen. Tryck ner plattorna något så att de ligger under vätskan.
 
5. Toppa med riven mozzarella och grädda 30 min mitt i ugnen.
 
6. Servera med sallad.
 
Smaklig måltid!
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Lotta

Ser jättegott ut.
Tack för receptet.
Kram!

Svar: Det bara smälte i munnen! Om du trycker under "Arkiv" på Mat, finns det fler recept!
Kram!
Kattägare

2014-09-24 @ 11:03:14
URL: http://lottashullerombuller.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0