Idag var det tandläkardags!

 
På förmiddagen åkte jag till min tandläkare. Hon satte dit en krona alldeles gratis i mun!
 
Vilket fint väder det har varit! Sätter ut några bilder taget utanför tandläkaren.
 
Ha en bra kväll!
 
Kram!
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Frida Ehn(25frida) från grattisbio

Hej!
vad bra att du fick kronan i munnen insatt gratis av din tandläkare.. jag har fortfarande ont och idag har jag mest varit inne för jag har inte kunnat gå ut för det gör ont att ha på mig skor på högerfoten.. men det värker inte så att jag har behövt ta någon värktablett under dagen men får ta det till kvällen så jag kan sova bättre i sängen i natt än vad jag kunde göra under natten till idag.okej.. varför fick din sambo reda på idag att han hade haft en hjärtinfarkt 2010 och inte tidigare?
idag har jag och min kille varit tillsammans i 5 år..

Svar: Jag fick kronan gratis, för att från början gick den sönder av ett EP-anfall, så HSN har ersatt den hela tiden (utom jag skulle ha karies i den!). Att du inte sökte läkare idag då! Han var inte vid medvetande när han fick hjärtinfarkten. Han smet från akuten mitt i natten. Husläkaren trodde väl att sjukhusläkarna hade sagt det till honom. Hade vi anmält det inom tre år hade han fått ersättning från Folksam! Grattis till att ni varit ihop i fem år idag! Den 28/5 fick min mamma reda på att hon hade cancer och dog den 14/6-09!
Kattägare

2014-05-23 @ 20:18:56
Postat av: Frida Ehn(25frida) från grattisbio

okej vad synd att din mamma dog så tätt in på att hon hade fått reda på att hon hade cancer.. min morfar fick cancer i sin mage tror jag var 1998 eller i början av 1999. sen dog han i slutet av 1999.. tycker synd om dom så får cancer och dör av det.. men sen är jag ändå glad att min ena syster som har haft cancer två gånger i sitt ena knä ändå har klarat sin helt från den nu när dom tog bort stora delar av hennes ben. nu går hon med protes eller så åker hon rullstol, en eldriven cykel eller går med kryckor. hon är en kämpe min syster.. när jag själv gör mig illa här och där och det gör väldigt ont då tänker jag mycket på min syster som har kämpat sig i genom sina svåra problem hon har haft genom sitt liv och då känner jag inte min smärta som jag har. sen brukar det kännas bättre för mig fysiskt bara genom att få prata med min syster och få råd ifrån henne på vad jag ska göra för att ha mindre ont eftersom min syster är utbildad till läkare..
nu när jag har varit sjuk ett tag under tiden jag hade öroninflammation mellan mars och april i år har jag nu ansökt om sjukpenning för av försäkringskassan och jag ska få en liten ersättning av dom för det..

Svar: Jo, men hon var pigg o frisk till hon var 93 år iaf! Jag är ju vän med en på Fb som har cancer, som fick åka in med blåljus i ambulans idag (Mors Dag), som har 10 barn och 11 barnbarn! Den syster måste vara en verkligen kämpe! Jag håller tummarna för att du får sjukpenning! Vad är din syster utbildad till för område inom läkare?
Kattägare

2014-05-25 @ 09:45:13
Postat av: Frida Ehn(25frida) från grattisbio

det låter ju inte kul att din vän på fb fick åka in till sjukhuset idag på morsdag..
ja, min syster är verkligen en kämpe.
jag håller också tummarna för att jag får sjukpenning..
min syster är inte helt färdigutbildad till någon speciel läkare.. men hennes dröm har alltid varit att bli barnkirurg.. men för ett tag sen fick hon jobb som operationsläkare inom ögon på både vuxna och barn. så då kan hon operera personer som får gråstarr..

Svar: Det var inge roligt att operera sig för gråstarr tycker jag! Men det är väl lång utbildning?
Kattägare

2014-05-25 @ 20:52:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0