Idag har jag pysslat lite inomhus

 
Jag har tvättat, tagit hand om tvätt, gjort ren kryddhyllan med kryddburkar, diskat, ringt till några företag, betalat några räkningar och beställt mat på internet, bl a.
 
Ha en bra kväll!
 
Kram!
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Frida Ehn(25frida) från grattisbio

vad mycket bra du har fått gjort när du har pysslat inomhus..
jag brukar pyssla lite då och då varje dag efter jobbet och lite mer på helgerna när jag är ledig.. jag brukar städa och diska lite två gånger i veckan och så.. sen så håller jag på att storstäda i mina bokhyllor och lite andra hyllor här och där i lägenheten där jag har mycket saker som bara ligger och samlar på sig massa damm.

Svar: Ibland får man sina ryck, men tyvärr alltför sällan! :)
Kattägare

2014-05-19 @ 20:54:30
Postat av: Frida Ehn(25frida) från grattisbio

hej!
hoppas det är bättre med er. idag har jag skadat mig på jobbet genom att jag har gjort illa min högerfot. fick ett stort skåp det hade varit fryst mat i och när jag skulle stänga det efter att det var tomt välte det och föll på min fot så nu har jag värk, svårt att gå bra med foten och stortån är blålila, svullen och öm

Svar: Stackare! Hoppas att du inte har lika ont idag i foten! Jag mår bättre, sambon var till läkaren, som var bekymrad över honom. Han hade lågt blodtryck och hjärtat var inte bra! Så fick han reda på att han hade haft en hjärtinfarkt år 2010. Han åkte in med ambulans med blåljus och en massa läkare och systrar tog emot honom på sjukhuset. Men han visste inte att han hade haft en hjärtinfarkt, utan det talade husläkaren om för honom idag. Sjukhuset hade rapporterat det till husläkaren. Strax efter gjorde han första operationen. Ska skriva en blogg om dagen nu!
Kattägare

2014-05-22 @ 18:16:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0