Idag var vi och hälsade på dottern med söner

 
På eftermiddagen var vi hos dottern, sönerna och ett dagbarn och hälsade på och fikade.
 
Det är inte ofta, så det var så mysigt! Tog ett kort på´Anton (de äldste barnbarnet).
 
Han höllt på med sin Ipod.
 
Ha en bra kväll!
 
KRAM!
 
 

Kommentarer
Postat av: Frida Ehn(25frida) från grattisbio

vad kul att ni kan umgås med eran dotter och barnbarn så ofta som möjligt..
det är bra när man har sina nära och kära nära sig. själv kan inte jag och mina föräldrar umgås med mina syskon med familjer så ofta som vi skulle vilja göra eftersom vi bor många mil i från varandra.. jag och mina föräldrar bor i Karlstad i värmland och mina syskon med familjer bor utanför Göteborg. vi träffas bara några gånger om året när det är sommar, när någon eller några fyller år.. men i år har mina föräldrar träffat mina syskon och deras familjer lite mer för min ens syster behöver mera hjälp med saker och ting för hon mår inte så bra efter hon opererade bort delar av sitt ena ben förra året och fick en protes för hon har haft cancer i sitt ena knä 2 gånger i sitt liv. första gången när hon var 15 år och andra gången när hon var 30 år.. hon fick protes i stället så inte det kanske skulle komma cancer i gen och så. det var också nära att cancern hade spridit sig till hennes lungor men hon klarade sig ifrån att få cancer i lungorna som tur är..

Svar: Ja man ska vara glad att man umgås ofta! Men vad hemskt att din syster har cancer i benen och att ni bor så långt ifrån varandra! /Kram!
Kattägare

2014-03-19 @ 15:24:59
Postat av: Frida Ehn(25frida) från grattisbio

ja, det är mycket hemskt.. men tur att läkarna har kunnat få bort cancern nu efter att dom tog bort stora delar av ena benet. nu får hon ha protes men ibland går hon med kryckor eller åker rullstol med 1 och ett halvt ben som vi brukar säga att hon har när protesen är avtagen..
hon sover aldrig med sin protes för det gör ont då.. sen så är hon så envis att hon vill kunna klara en massa saker som alltid ha klarat fast hon nu har protes och så.. hon är sen några år tillbaka utbildad som läkare och hennes dröm är att kunna få jobba som barnkirurg.. men andra har sakt att hon kanske aldrig ska kunna jobba som det med tanke på hennes situvation men hon har under denna vecka visat att hon kan sitta ner på en stol, eller stå med protesen på sig och utföra en operation.. hon är en kämpe min syster och envis är hon också.. hon är en stor förebild för mig..

Svar: Stackars henne, ändå kämpar hon på! Duktigt, verkligen duktigt! Hur gammal är din syster? Jag operade ju ena ögat i onsdags. Fr o m torsdag eftermiddag och fortfarande har jag haft feber mellan 38,5-39,5. Regostan är värsta och förkylningen. Har svårt att sova! /Kram! <3
Kattägare

2014-03-20 @ 10:47:05
Postat av: Frida Ehn(25frida) från grattisbio

Hej!
du Får krya på dej. Min syster blir 36 år i augusti. ja, hon är mycket duktig som kämpar på..
jag mår heller inte så bra just nu.. jag har ju sen jag föddes hörselproblem och har hörapparater på båda öronen.. sen i tisdags i förra veckan har jag haft krångel med mitt vänsteröra och i onsdags ringde jag till sjukhuset och fick en tid dit samma dag så dom kunde kolla mitt problem i örat och då såg dom att jag har öronimflamation på vänsteröra eftersom det gör ont, svider, rinner ur örat och kommer visselljud när jag försöker göra trykutgämning med näsan som man kan göra om man har lock i örat.. men sen efter det har det bara krånglat mer för mig fast jag äter medicin.. jag har svårt att sova, det gör ondare i örat, knäpper ännu mer, orkar inte äta eller dricka så mycket och så kliar det och gör ont som att jag har ett blåmärke och rött märke bakom örat och sen hör jag också mycket svagare och kan inte ha hörapparaten på mig på vänsteröra.Ska ringa tillbaka till sjukhuset och få en ny tid idag..

Svar: Stackare! Har aldrig haft öroninflammation vad jag vet, men har hört att det ska göra mycket ont! Däremot har jag något som hugger i örat, som gör mycket ont, c:a en gång/kvartalet. Det pågår i några minuter! Hoppas att du får sova nu och krya på dig! Kram! <3
Kattägare

2014-03-24 @ 08:21:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0