Månadens bild den 2/6-14

 
Detta är månadens bild tagen från köksfönstret, den 2/6 2014.
 
Ha en bra dag!
 
Kram!
 
 
 

Kommentarer
Postat av: frida ehn(25frida)

Ännu en fin månads bild från köksfönstret du har tagit. Vad har ni gjort i helgen?

Svar: Vi har tyvärr inte gjort något, mer än att satt ut Traderaannons. Jag har haft feber i detta fina väder o varit till vårdcentralen idag, för jag har så ont nedanför en skinka, trodde att det var psoriasisen. Men jag var skinnflådd o blev omlagd o har återbesök där. Sambon har vänt på dygnet o ligger vaken hela nätterna o somnar på morgonen o vaknar mellan 14-15. Det har mest blivit hushållsgöromål. Det är "månadens bild från köksfönstret!
Kattägare

2014-06-02 @ 17:43:48
Postat av: Anette

Vacker utsikt ni har! :)

Men så jobbigt med denna feber som aldrig vill ge med sig!

Här rullar det på. Sonen har bott hos oss i 1 1/2 vecka. Flyttade hem i onsdags. Hans granne hade en brand på sin balkong som sonen upptäckte! Det brann i en överfull papperskorg med fimpar.... De själva märkte inget. Satt o såg på film! Vår son ringde brandkåren som snabbt kom.
Dock användes en pulversläckare - och dammet som blev av den yrde upp till vår son via balkongen o ventilerna! Så överallt låg ett grått damm! En saneringsfirma har varit där o städat o tvättat gardiner, mattor mm. För det var röklukt i all textil. Grannen har betalat självrisken i sonens försäkring så det kostade inget för honom.

På torsdag är det examensdags för sonen. Han är då färdig arbetsterapeut :) Vi ska fira med middag på restaurang. Dottern o hennes pojkvän o några till kommer :)
Sköt om dig så gott det går!
Kram <3


Svar: Vi hade en granne ovanför som det brann på balkongen ovanför. De var inte hemma, antagligen en granne högre upp som stått o rökt på balkongen o slängt fimpen nedåt o hamnat på hennes balkong. Sedan hade vi några grannar två trappor längre ner som lagade mat. De började brinna i lägenheten, de hade ingen hemförsäkring utan rymde. Meddetsamma kom Försäkringsbolaget o kolla hur det såg ut i lägenheterna om det gick att sova i lägenheten på natten. Vi fick tvätta gardiner o sådant, så fick vi sova kvar i lägenheten. Sedan fick vi en hel del i ersättning för rengöringsmedel m m! Vad kul att sonen tar examen o för er med "barn" att gå ut o äta!
Kram! <3
Kattägare

2014-06-02 @ 21:12:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0