Idag har vi varit barnvakter några timmar

 
Idag var vi barnvakt någrgra timmar. Inga dagbarn var där, de hade sportlov idag allihopa. Dottern ville skriva lite om verksamheten, vad hon lagt ut m m för dagbarnen. Det är ju avdragsgillt.
 
Melker (den minsta sov nästan hela tiden), men Anton )den äldste var vaken hela tiden (han hade sovit en stund innan). Dessa kort är tagna för nästan 1 år sedan!
 
Ha en bra kväll!
 
Kram!!
 
 Anton
 
Melker

Kommentarer
Postat av: frida ehn(25frida)

Hej!
Vad kul att ni har fått vara barnvakt. Hur gamla är Melker och Anton? Är du fortfarande fri frånfeber sendu bytte t

Svar: Ja det var kul, verkligen! Anton är född den 17/6 2011 och Melker den 16/8 2012. Jag har inte bara feber nu, både min sambo och jag har varannansdags feber och är genomförkylda, främst ont i halsen. Sedan har min tarm börjat krångla sedan nägra veckor tillbaks, då jag började med Aloe Vera Juice, som ska vara bra för tarmen! ::(
Kattägare

2014-02-26 @ 05:34:13
Postat av: Frida Ehn(25frida) från grattisbio

det låter ju inte bra att tarmen krånglar och att ni är förkyld.. tycker synd om er som har det som ni har det med alla dina sjukdomar och så..tycker det skulle vara förbjudet att kunna bli sjuk. en del är sjuk ofta och mycket medans andra bara i bland eller aldrig är sjuka..
men hoppas ni någon gång får vara friska fast du har alla dina olika sjukdomar.. själv klarar jag mig ofta från att bli sjuk och drabbad av att bli smittad med förkylning av andra.. i stället brukar jag ofta få huvudvärk och jobbig migrän som följd på det.. men sen i december har jag börjat att ta migränmedicin som ska hjälpa mig att bli av med min migrän när jag får den..har typ haft migrän sen jag var 6 år men ingen som riktigt har kommit fram till att det är just migrän jag har när jag får jobbig huvudvärk, ont i magen, ont i ögonen, tappar känseln i hela höger sida av kroppen, mår illa och blir trött i öronen och måste ha tyst och mörkt omkring mig när migränen har brutit ut.. men nu när jag har fått riktig migränmedicin för det då blir jag av med värken på 1 timme när jag på en gång tar medicinen när migränen har kommit..

Svar: Med tarmsjukdomen får man dåligt immunförsvar. Det verkar vara jobbigt med migrän också, bra att medicinen gjort den bättre! Jag tror att min sambo har det också, han äter mycket Alvedon som inte hjälper. Vad heter din medicin mot migrän? KRAM!
Kattägare

2014-02-26 @ 18:43:59
Postat av: Frida Ehn(25frida) från grattisbio

medicinen jag har fått för min migrän heter Sumatriptan actavis. har hört att många som tar den medicinen för migrän blir av med sin migrän så fort dom tar medicinen. Men man ska bara ta 1 tablett så fort man har migrän.. men i visa fall om migränen kommer tillbaka då kan man ta 1 tablett till..
jag har bara behövt ta medicinen 2 gånger sen jag fick den i december förra året

Svar: Det låter ju bra för migränen! I natt har jag haft feberfrossa hela natten, i morse kl 5 tog jag febern och hade 38,6 o jag som är lågtempad. När jag inte har feber har jag 36,6. Har sovit mycket idag! Hostat mig igenom natten och fräst, annars är det bra! /KRAM!
Kattägare

2014-02-27 @ 19:20:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0