Så var vi ute en tripp idag!

 
Idag var sambon och hämtade tre paket på Konsum. En vit övergångsjacka från Ellos, en klotrimmer till katterna som vi köpte på Let´s Deal och g3-juice, som är så bra för min tarm. Har inte haft skov sedan jag började med den. Den får jag gratis av min snälla kamrat, som jag är testpilot hos!
 
Sedan var vi till dotterna med söner!
 
Ha en bra kväll!
 
Kram!
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Monicka Israelsson.

Hej! Vilken fin jacka..jag har oxå en vit jacka nu som jag köpte på ullared,men skrapade is på Hannas bil så jag blev skitig så den ska tvättas nästa gång...men då tar jag fram ännu en vit jacka inte bra med vitt men det är snyggt!!Va bra att juicen hjälper dig..fortsätt drick den!!Ha en trevlig helg!!

Svar: Ja, den här jackan är vattenavstötande, Den går att tvätta 7 40 grader och mycket fickor. Den kostade lite över 500:- på Ellos, men jag letade fram en fram en rabattkod på 40%. Till vintern har jag en nästan likadan mer fodrar och svart, den fick jag när jag fyllde år! Ja, det är jättebra att min kompis efter 40 år tänkte på mig och jag får det gratis! Det skulle ha kostat 6-700:-/månad annars! Jag ska lägga till ett ställe till på bloggen där man kan få rabattkoder på! Trevlig helg själv! :)
Kattägare

2013-11-15 @ 00:24:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0